За Нас

Секоја вечер во Equilibrium има жива музика (амбиентален џез, поп, рок) и можеме да се пофалиме со пријатна атмосфера каде можете да ја вкусите гастрономската магија на нашите шефови или да уживате во врвните вина.


ул. Методија Шаторов Шарло бр. 11

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: ул. Методија Шаторов Шарло бр. 11
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 110
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 110
Паркинг Паркинг: Бесплатен
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски, Француски
Музика Музика: амбиентален џез, поп, рок
Отворен на Отворен на: 23.12.2017
Посети Посети: 17611

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 01:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Елена Петреска 21ч

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.8

Храна5

Услуга4.8

Амбиент5

Цена4.2

Последни коментари

Kristina Pavleska на 09.12.2018 коментирано:
Храната е на врвно ниво, амбиентот на ресторанот има пријатна атмосфера и се чуствуваш отпуштено. Во овој период на декември и со празнична музика. Персоналот макс. професионален. Топла препорака за посета на овој ресторан.

Оцена4.75
Dragana Belovska на 24.04.2019 коментирано:
Top e se

Оцена5
Симона Тошевска на 24.08.2019 коментирано:
Прекрасен амбиент, но услугата може уште подобра да биде.

Оцена4.5
Zlate bogoevski на 13.01.2020 коментирано:
????

Оцена4.75

Контакт