За Нас

Традицијата за ресторан Букет продолжува ... Ресторан БУКЕТ е пријатно култно место, со голема традиција и пријатна атмосфера во центарот на градот. Уживајте во секој дел од денот во вкусот на специјалитетите и со звуците на евергрин, интернационална и староградска музика.

Потсетете се на сите убави нешта и уживајте, а ресторан БУКЕТ нека биде сведок на сите Ваши убави моменти Ресторан Букет се наоѓа на бул. Климент Охридски бр 66/1 спроти стариот Македонски народен театар

Ресторан БУКЕТ - НЕ СЕ ЗАБОРАВА ...

Со искрени желби за заедничка соработка Ве очекуваме. Ќе ни биде чест и задоволство да бидете наши гости. За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање да не контактирате.

Ви благодариме на довербата.


Бул. Климент Охридски 66/1

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Бул. Климент Охридски 66/1
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 50
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Интернационална, Староградска
Отворен на Отворен на: 01.01.2005
Посети Посети: 25050

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт